Ät billigt på lyxrestaurang

Lyx behöver inte alltid vara dyrt. Vissa tänker sig att en lyxrestaurang är något man bara besöker någon enstaka gång i livet. Det behöver inte vara så, bara man lägger manken till lite och letar efter bra erbjudanden. Har man tur kan man komma undan med en fin sjurättersmiddag för under femhundringen – allt handlar om hur väl man letar!

Erbjudanden via appar

Det finns många appar där restauranger kan lägga in erbjudanden för att locka till sig fler gäster. The Fork och Let’s deal, för att nämna två av dem, har alltid många bra erbjudanden. Här hittar du allt från snabbmatskedjor till riktigt fina restauranger. Har du tur kan du komma undan med halva priset på nästa restaurangbesök!

Låna till restaurangbesök

Om du hittar ett bra erbjudande nu men inte har pengarna riktigt än så misströsta inte. Det finns gott om enkla snabblån hos Lånakuten , där man får in pengarna på kontot samma dag! Det blir lite som att fakturera middagen och det är väl inte konstigare än att fakturera något annat. Det är bättre att passa på att ta ett bra erbjudande idag än att vänta till löning och då behöva betala fullpris, eller hur?

Hoppas nu att du hittar ett bra erbjudande på din drömrestaurang, så du kan överraska din partner eller varför inte mamma med en riktigt härlig middag.